ISSN 2457 - 3973

Republica Moldova, pe un butoi de pulbere! Fostul premier Filat, în corzile comuniștilor!

Cred în nevinovăția lui Vlad Filat la fel de mult cum cred că Partidul Comuniștilor din Republica Moldova este cel care conduce cu mână dictatorială toate instituțiile din această țară!

Parlamentul moldovean a votat, joi, pentru ridicarea imunităţii parlamentare a fostului premier Filat, acuzat de implicare în fraudele de la Banca de Economii (BEM). Vlad Filat a fost dus la audieri la Centrul Naţional Anticorupţie, el fiind luat cu mascaţii de la Parlament. Filat este acuzat de o mită halucinantă de 250 milioane de euro!!

Urmăriți discursul unui om care, cu bune și rele, pare să reprezintă totuși viitorul Republicii Moldova alături de Uniunea Europeană!

Probabil că, odată cu iminenta arestare a lui Vlad Filat, vom asista la continuarea unui plan bine pus la punct de Moscova în ceea ce înseamnă destabilizarea și, ulterior anexarea, unor regiuni ce aparțin de drept României!

Am fost acolo în momente critice, în iulie 2009, când țara era condusă de PCRM și Vladimir Voronin. Știu ce înseamnă cizma comunistă așa cum știu și bunicii noștri care au făcut războiul!

 

(Gabi Apetrii)

 

Articolul anterior

”ACADEMIA INFRACTORILOR” din Neamţ – trimisă în judecată de procurorii DIICOT!

Articolul următor

Val de Lumină la Piatra Neamț pentru copiii-îngeri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular