ISSN 2457 - 3973

Rezultate (ne)aşteptate în Neamţ! PNL câştigă detaşat prezidenţialele în judeţ!

UPDATE REZULTATE FINALE

Klaus Iohannis a câștigat alegerile din județul Neamț cu 36,31% din totalul voturilor valabil exprimate.

La o distanţă de peste 10 procente se clasează PSD Neamţ, cu 26,08%. Este cel mai mic scor obţinut în ultimii ani de social-democraţi semn că este nevoie de o reformă şi în organizaţia nemţeană.

Dan Barna este pe locul al treilea cu 12,02% iar ”independentul” Mircea Diaconu a întrunut 11,00%.

Ceilalţi candidaţi au însumat 14,59%.

În judeţul Neamţ, prezenţa la vot a fost de 42,83%.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

Rezultatele care se profilează în judeţul Neamţ sunt (ne)aşteptate: PNL a câştigat alegerile prezidenţiale pentru Klaus Iohannis!

Rezultatele parţiale din numărătoarea paralelă indică un procent al PNL Neamţ care va fi în jurul valorii de 37-38 la sută, în timp ce PSD Neamţ va avea o cifră care începe cu 2!!

Rezultatul este cu atât mai neaşteptat (ca să nu spunem năucitor) pentru PSD în condiţiile în care au fost ”pompate” cele mai mari fonduri din ţară. Însă faptul că banii au fost alocaţi discreţionar dar şi aroganţa cu care au fost trataţi oamenii, de la mic la mare, au fost doar câteva dintre motivele acestui rezultat. Adică nu au învăţat nimic din votul de la europarlamentare!

Însă rezultatul care se profilează a fi în dreptul PNL Neamţ vine în principal ca urmare a muncii depusă de echipa condusă de deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele organizaţiei.

Şi, revenind la enunţul anterior, victoria este cu atât mai ”dulce” cu cât a fost obţinută în – poate cel mai puternic – fief al PSD din ţară!

Întrebarea care se pune în acest moment este cu cât a câştigat PNL Neamţ în faţa PSD! Pentru că victoria este tot mai certă!

Articolul anterior

STOP VOT în județul Neamț! Iată cifrele finale!

Articolul următor

PNL Neamţ ”demolează” PSD pe Valea Muntelui şi la Bicaz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *