ISSN 2457 - 3973

Romașcan reținut de polițiști pentru tâlhărie și tulburarea liniștii publice

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 29 august a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce o tânără de 25 de ani, se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Roman, a fost acostată și deposedată, prin amenințarea cu un obiect tăietor-înțepător, de telefonul mobil de către un bărbat de 34 de ani, din Roman.

Ieri, 30 august, în urma activităților de cercetare și documentare desfășurate cu operativitate de polițiști, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc: Incompetența administrației PSD situează județul Neamț pe unul din locurile codașe la absorbția Fondurilor Europene!

Articolul următor

Polițiștii rutieri din Neamț au dat aproape 1.000 de amenzi într-o săptămână! Au fost reținute 125 permise!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *