ISSN 2457 - 3973

S-a deschis la Piatra-Neamţ a XXII-a ediţie a Târgului ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM

Joi (5 mai) s-a deschis la Piatra Neamţ a XII-a ediţie Târgului ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ în parcarea Centrului comercial „Olimp” (zona Kaufland Dărmăneşti.

Impactul pozitiv pe care legislația actuală îl are asupra pieței construcțiilor dar și datele statistice ale ultimilor doi ani a determinat CCI Neamţ să reia organizarea expoziției și diversificarea tematicii prin introducerea în tematica târgului a componentei de Eco Energy.

Târgul reuneşte profesioniști din domeniul materialelor de construcții, instalațiilor, tehnologiilor, echipamentelor și utilajelor, precum și din aria de acoperire a energiei verzi.

„Ne-am ambiţionat să îl redeschidem după o perioadă de întrerupere. Această ambiţie a fost dată de noile condiţionalităţi de pe piaţa acestor produse. Atât pandemia dar mai ales războiul din Ucraina au întrerupt o serie de fluxuri de aprovizionare cu materii prime, materiale şi echipamente şi a făcut să dispară pieţe importante pentru producători. În Neamţ au apărut dezvoltatori şi producători de soluţii inteligente privind ecconomiserea de energie electrică şi producerea de energie verde. Trebuie promovaţi corect iar cetăţenii trebuie să afle că există soluţii care le pot economisi energia şi pot aborda soluţii verzi”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, Mihai Apopii.

„Mă bucur să văd că se reia un târg emblematic pentru Piatra-Neamţ şi judeţul Neamţ. Împreună traversăm crize, una sanitară care sperăm că s-a încheiat şi o alta, neaşteptată, care crează incertitudini şi provocări. Sper să depăşim împreună aceste perioade complicate iar societatea românească şi economia să îşi revină pe făgaşul normal. De multe ori, oamenii de afaceri au reuşit să transforme crizele într-o oportunitate şi sper să se întâmple la fel şi acum, mai ales că au apărut pentru Europa şi întreaga economie mondială provocări noi legate în special de resursele de energie”, a precizat vicepreşedintele CJ Neamţ, Dragoş Chitic.

„Traversăm de mai bine de doi ani o perioadă dificilă economic şi social şi este nevoie mai mult decât oricând ca administraţia locală şi centrală să se implice pentru a sprijini mediul de afaceri. Felicit Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ pentru organizarea acestui eveniment”, a subliniat prefectul Vasile-Adrian Niţă.

Expoziția se dorește a fi cea mai importantă platformă pentru schimbul de experiențe și business dedicată persoanelor cheie și experților din domeniul construcțiilor, instalațiilor sanitare și a energiilor regenerabile, din zona Moldovei, precum și publicului larg.

TÂRGUL ECO ENERGY – MATERIAL CONSTRUCT – CLIMATERM, vă invită să descoperiți produse și soluții din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri dar și stații de încarcare pentru mașini electrice; soluții pentru iluminat și alimentarea cu energie electrică, independente de rețeaua convențională, care să eficientizeze consumul de energie electrica și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home; produse de plasă din fibră de sticlă și colțare cu plasă din fibră de sticlă. În domeniul instalațiilor sanitare și a materialelor pentru amenajări vor fi expuse branduri de renume, iar în domeniul climatizării vor fi expuse centrale termice.

Târgul poate fi vizitat până pe data de 8 mai 2022.

Articolul anterior

FOTO – Doi copii şi mama lor, răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac la Răuceşti

Articolul următor

Prefectul Niţă: Şedinţă tehnică pentru autostrada A8 care va trece prin Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.