ISSN 2457 - 3973

S-au ”desecretizat” salariile din Primăria Roznov

În urma articolului publicat, duminică, de newsallert.ro, în care semnalam că la Primăria Roznov se încalcă legea prin nepublicarea pe site-ul instituției sa salariilor, astăzi s-a produs minunea. Astăzi au apărut listele cu veniturile încasate de salariații primăriei dar și ai Căminului pentru Persoane Vârstnice.

E drept că e postată în bătaie de joc, pe lateral, iar cei care au curiozitatea să o parcurgă trebuie să stea cu capul pe o parte. Este drept că nu îl suspectăm sub nici o formă de acest lucru pe primarul Ionel Ciubotaru cum nu îl suspectam nici că el nu a dorit publicarea listei conform legii.

Revenind la salarii, ele sunt net majorate față de ceea ce publicam noi ieri după datele din 2018. Așa cum anticipam, acestea au crescut cu 15 la sută astfel că primarul are o indemnizație de 12.480 lei. Viceprimarul încasează 10.400 lei. Consilierii locali au indemnizație de 10 la sută din salariul primarului așa că fiecare ia pentru fiecare ședință 1.248 lei.

Șeful de birou, de servicii, arhitectul și secretarul au venituri între 6.400 și 8.400 lei.

Directorul Căminului de Bătrâni Rozov, aflat sub tutela Primăriei, are un salariu brut de 7.782 lei iar un asistent social, 4.293 lei.

Toți angajații primesc și norma de hrană de 347 lei lunar și vouchere de vacanță.

Lista actualizată cu salariile o puteți citi aici, dacă aveți răbdare Anexa-Hotararea-Nr.12-din-30.01.2019

Articolul anterior

Programul Teatrului Tineretului în perioada 8 – 14 aprilie 2019

Articolul următor

Celebrul polițist Marian Godină spune cum stă treaba cu radarele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *