ISSN 2457 - 3973

S-au închis spații comerciale din Piața Centrală din Piatra-Neamț

Toate spațiile comerciale cu produse non-alimentare din incinta Pieței Centrale a municipiului Piatra-Neamț au fost închise începând de duminică seara, de la ora 22.00.

Primarul Dragoș Chitic a declarat că astfel au fost puse în practică măsurile impuse de Ordonanța Militară.

Potrivit actului normativ, ”se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie”. 

Primarul Dragoș Chitic a dat asigurări că nu s-a luat în calcul închiderea modulelor unde se vând produse alimentare (carne, preparate, lacate, brânzeturi, ouă, pește, etc) și nici a tarabelor unde se vând fructe și legume.

De asemenea, toate spațiile comerciale din incinta Forum Center (mall-ul de la piață) au fost închise cu excepția ghișeelor de la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Măsuri similare au fost luate în toate centrele comerciale sau spațiile unde sunt mai mulți agenți economici.

Este de subliniat, încă odată, faptul că în nici o țară nu au fost închise magazinile alimentare și farmaciile, și nici în România nu vor fi închise!

 

*sursa foto: arhivă newsallert.ro

Articolul anterior

Consilierii locali din Piatra-Neamț vor participa … on-line la ședința de joi

Articolul următor

Vasile Ouatu, înmormântat astăzi la Mănăstirea Bistrița

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *