ISSN 2457 - 3973

S-a deschis primul salon de tatuaje autorizat din Piatra Neamţ! 13 Ink tattoo – Importanţa alegerii unui tatuaj!!! (foto-galerie)

 

De curând, în Piatra Neamţ s-a deschis primul salon de tatuaje autorizat(13 Ink Tattoo), în care lucrează un tatuator cu “acte în regulă”. Este singurul salon care oferă calitate şi siguranţă, având în echipă un tatuator autorizat, cu un trecut artistic bine sedimentat.
alex4

Alegerea unui tatuaj este extrem de importantă şi trebuie sa fie un proces bine gândit deoarece va avea un impact puternic şi definitiv în viaţa celui care îl va purta. De aceea sunt necesare menţionate câteva criterii pe baza cărora trebuie făcute algerile înainte de a merge la tatuator.

Presupunand ca aţi decis deja că un tatuaj vă va completa frumuseţea corporală, iată câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere.

Alegerea salonului(tatuatuatorului)

Este imperios necesar ca salonul de tatuaje să fie unul autorizat, în care să se respecte cu sfinţenie regulile de igienă. Tot ce se petrece înainte de procedură trebuie să fie la vedere, clientul să poată vedea cu atinge materialele de unică folosinţă, înainte ca acestea să fie desigilate în faţa sa. Un salon trebuie să funcţioneze la fel ca un cabinet medical.

Un tatuator cu studii în domeniul artistic va şti, în cele mai multe cazuri, să dea formă ideilor clienţilor, dar şi să le şi tatueze. Înainte de a merge la un anumit artist tatuator, urmariţi portofoliul acestuia, stilul şi care îi sunt limitele.alex3

Ideea

Ţineţi cont de opinia lui în ceea ce priveşte alegerea dumneavoastră. Un tatuator care are background artistic va şti să dea valoare ideilor sau va şti să modifice un model după placul dumneavoastra, astfel încât să fie un tatuaj unicat.

Încercaţi să fiţi originali. Nu cereţi tatuatorului să copieze alte tatuaje pe care le-aţi găsit pe internet. Un tatuator vă va explica că multe dintre aceste modele sunt protejate de drepturi de autor. În plus, cam cât de trist ar fi momentul să vă întâlniţi cu o altă persoană care să poarte aceleaşi însemne.

Abia după toate acestea puteţi întrebat cât costă. Preţul unei lucrări se stabileşte în funcţie de dimensiune, de complexitatea desenului, de cantitatea de materiale folosite, implict durata de realizare. Un alt factor care influenţează preţul este locul în care se va realiza intervenţia.

13 Ink Tattoo Piatra Neamţ vă oferă toate informaţiile necesare de la idee până la realizare. 

Adresa este Strada Orientului nr. 1B (ierirea spre Targu Neamt); telefon 0753.596157.
alex2alex11alex12alex10alex9alex8alex7

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

alex6

Articolul anterior

Consiliul Județean al Elevilor din Neamț și-a ales o nouă conducere

Articolul următor

PNL și-a lansat candidații la alegerile parlamentare! Mugur Cozmanciuc: România înainte!

3 Commentarii

  • vreau si eu aderesa si un nr de tel

  • Pretul unui tatuaj depinde de dimensiune?

  • Ad dori sa aflu cat costa tatuarea sprancenelor? Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.