ISSN 2457 - 3973

Să ne cunoaștem candidații pentru Consiliul Local Piatra-Neamț. Astăzi, Gabriel Armeanu (PMP)

Mă numesc Gabriel Armeanu, am 42 de ani, născut în Vaslui, școlit la Suceava și Iasi, iar de mai bine de 10 ani sunt stabilit în Piatra-Neamț.

După o experiență de aproximativ 20 de ani în sistemul privat, am decis să intru în politică alături de Partidul Mișcarea Populară Piatra-Neamț, alături de cea mai implicată, dedicată și responsabilă echipă.

Am decis să intru în politică din dorința de a mă implica activ în rezolvarea problemelor cetățenilor din comunitatea în care trăiesc, din dorința de a nu mai sta pe margine și a critica ceea ce decid alții pentru mine.

Cred că suntem diferiți iar politica are rolul de a asigura cele mai bune formule de coexistență a unor oameni cu nevoi diferite, cu pregătiri și interese diferite. Politica pentru mine înseamnă atitudine, înseamnă asumarea unor acțiuni și scopuri ce depășesc interesul propriu, înseamnă să cauți soluții și să te asiguri de spijinul comunității în a duce la îndeplinire interesul comun.

Candidez pe lista de consilieri locali din partea Partidului Mișcarea Populară, pentru bunăstarea și dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț, un oraș de 10+. Totodată, candidez cu speranța că nu vom ajunge peste ani să ne întrebăm de ce încă ne pleacă din țară copiii, de ce ne pleacă prietenii să muncească pe alte meleaguri sau de ce nu reușim să ne creștem gradul de încredere în cei pe care i-am ales să ne conducă.

Articolul anterior

PSD Piatra-Neamț a ieșit în stradă (foto-galerie)

Articolul următor

Un nou deces în Neamț din cauza gripei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *