ISSN 2457 - 3973

PSD Piatra-Neamț a ieșit în stradă (foto-galerie)

PSD Piatra-Neamț a ieșit în stradă. Cubul publicitar din fața Casei de Cultură a orașului a fost panotat cu mai multe mesaje ale organizației social-democrate, semn că PSD Piatra-Neamț a început deja pre-campania electorală pentru locale și/sau parlamentare. Asta chiar dacă PSD Piatra-Neamț este în așteptarea candidatului la funcția de primar al municipiului, candidat care ar urma să fie desemnat în urma unui sondaj.

Însă, deocamdată, PSD Piatra-Neamț este prima formațiune politică din județ care face primul pas spre competiția electorală, și iese în public.

Întrebată dacă PSD Piatra-Neamț are și documentele legale pentru afișaj, Florentina Moise – președinta organizației, a declarat: ”Noi, organizația PSD Piatra-Neamț, avem un contract cu firma care deține cubul pe care l-ați menționat. Iar firma respectivă are, la rândul său, contract cu Primăria Piatra-Neamț. Deci totul este perfect legal”. 

Panotajul din fața Casei de Cultură este doar una dintre acțiunile pe care organizația condusă din toamna anului trecut de Florentina Moise le-a făcut deja.

Potrivit unor surse din interiorul organizației, PSD Piatra-Neamț pregătește pentru perioada imediat următoare o serie de acțiuni ieșite din tiparul campaniilor electorale. Evident, totul cu prezentarea candidaților la Consiliul Local și al candidatului la funcția de primar.

    Articolul anterior

    Tupeu de avocat-consilier județean din Neamț! Pacare pe trotuarul din fața Judecătoriei!

    Articolul următor

    Să ne cunoaștem candidații pentru Consiliul Local Piatra-Neamț. Astăzi, Gabriel Armeanu (PMP)

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular