ISSN 2457 - 3973

Sabotaj la Spitalul Județean Neamț!? Pacienții, lăsați marți fără mâncare de furnizori!

La Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț continuă seria Dosarelor X, regizate extrem de bine din afara unității. Evident, cu sprijnul unor actori din interior care își bat joc, fără milă, de pacienți.

Luni, în jurul orei 18,00, doctorița Daniela Marcoci, managerul unității sanitare, a fost anunțată de la Blocul Alimentar al spitalului că marți pacienții nu vor avea ce să mănânce. De ce? Pentru că furnizorii ar fi refuzat să mai aducă alimentele contractate!

Mai mult, acești furnizori ar fi transmis că nu mai pot menține nici prețurile cu care au vândut până acum! Cui au transmis și la ce oră? Rămâne un mister! Certitudinea este că manangerul spitalului a fost anunțat la ora 18,00 când practic nu se mai poate face aproape nimic! Cum de responsabilii Blocului Alimentar și de la Aprovizionare au ales abia acum să anunțe? Probabil face parte din joc și, chiar dacă nu ar fi așa, tot ar trebui să își prezinte DEMISIA!

Dacă pare a sabotaj (cu iz politic), fiind vizată doctorița Marcoci și cei care o susțin? Evident că da! Este cunoscut faptul că doctorul Daniela Marcoci a fost numită mananger interimar de actualul Guvern PNL, prin ministrul Sănătății Nelu Tătaru, la propunerea președintelui PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, și a prefectului George Lazăr.

Spitalul este de drept în administrarea Consiliului Județean Neamț, recte a președintelui Ionel Arsene (PSD).

Patru ani de zile, la spital s-a făcut mai mult o spoială pe zeci de miliarde de lei! De mâncarea pacienților nu s-a îngrijit nimeni până la numirea noului mananger care, cu sprijinul consilierilor județeni ai PNL care au propus majorarea alocației de hrană, și apoi cu votul tuturor consilierilor județeni, s-a ajuns la o creștere a rației zilnice.

Acum, cineva încearcă să saboteze fix această zonă extrem de sensibilă, a hranei pacienților! Cine? Cineva care știe foarte clar că toate oalele se vor sparge în capul actualului mananger al spitalului și a celor care au propus-o pe funcție!

Mai contează că suferă sute de oameni, internați în spital? Pentru cine a ochestrat întreaga mârșăvie, nu!

Articolul anterior

Amendă de 20.000 lei și carantină 14 zile pentru un tânăr din Neamț

Articolul următor

Ionel Arsene, limbaj de mahala față de o fostă colegă: ”Suge-o, Ramona!”, ”Curcă securistă și urâtă cu spume”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *