ISSN 2457 - 3973

Scapăm de caniculă! Vezi temperaturile de la ora 14.00 din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț si Vârful Toaca!

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o nouă avertizare de cod portocaliu şi cod galben de caniculă. Din fericire, județul Neamț nu face parte din zona supusă atenționării iar zilele ce urmează se anunță cu temperaturi normale.

Potrivit ANMH, marți, la ora 14.00, temperatura aerului era la Piatra-Neamț de 28 grade Celsius. Valoarea este înregistratată la stația meteo de lângă muntele Pietricica, o zonă în care căldura urbană nu influențează măsurătorile. Astfel, temperatura în interiorul oraşului poate creşte chiar şi cu 8-10 grade de la asfaltul încins de la soare, betoanele blocurilor sau gazele de eşapament. Indicele de confort termic era la Piatra-Neamț, la aceeaşi oră, de 74 unități.

La Roman şi Târgu Neamț, temperatura aerului era la ora 14.00 de 26 grade Celsius în timp ce indicele de confort termic se situa la 72 de unități.

Cea mai scăzută temperatură din județ era la aceeaşi oră pe vârful Toaca, unde se înregistrau 11 grade Celsius şi un indice de confort termic de 52 unități.

  Articolul anterior

  Bani pe hârtie pentru piața electorală din Piatra-Neamț

  Articolul următor

  Profesorul Viorel Stan a câştigat concursul pentru funcția de inspector şcolar general al județului Neamț!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular