ISSN 2457 - 3973

Schimbare de adjunct la Inspectoratul Școlar Neamț

 

Gabriela Banu nu mai este inspector școlar general adjunct începând de astăzi, potrivit unui ordin al ministrului Educației. În locul acesteia a fost numit Mihai Floroaia, până ieri director al Școlii Postliceale de Stat din Piatra Neamț.

”Contractul de management pentru inspectorii școlari generali și cei adjuncți este pe o perioadă de un an cu clauză că pot fi schimbați oricând de Ministerul Educației. Numirile definitive au fost făcute doar în cazul celor care au câștigat posturile prin concurs. Doamna Gabriela Banu nu a participat la concurs, deci este justificată schimbarea sa”, a declarat, pentru newsallert.ro, Viorel Stan, inspectorul școlar general al județului Neamț.

Cu privire la numirea unui director la Școala Postliceală de Stat din Piatra Neamț, inspectorul general Viorel Stan a declarat: Voi căuta un om care să păsteze linia acolo. Nu știu încă cine, am fost luat prin surprindere de decizia Ministerului Educației”.

În ceea ce o privește pe Elena Laiu, aceasta nu are nici o emoție cu privire la funcția de inspector școlar general adjunct, câștigată prin concurs. Aceeași situație este în cazul directorului Casei Corpului Didactic, Florentina Moise Vasiliu.

Data concursului pentru ocuparea funcției de inspector școlar general nu a fost stabilită dar se vehiculează luna septembrie.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

EXCLUSIV Conducerea PSD Neamț i-a retras sancțiunea lui Dan Constantin! (UPDATE)

Articolul următor

Ionel Arsene explică propunerea de retragere a sancțiunii față de Dan Constantin

Un comentariu

  • Doamna Gabriela Banu este un profesor foarte bun si atat timp cat a fost inspector general adjunct si-a facut datoria cu onestitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular