ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene explică propunerea de retragere a sancțiunii față de Dan Constantin

 

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a explicat pentru newsallert.ro motivul pentru care a propus, vineri, retragerea sancțiunii împotriva lui Dan Constantin, după ce tot el a propus, săptămâna trecută, sancționarea acestuia.

”Consider că tot ce s-a făcut săptămâna trecută în BPJ a fost corect și îndreptățit dar a fost o strângere de inimă din partea mea. Ținând cont de conduita lui Dan Constantin, că nu a ieșit cu declarații care să afecteze imaginea partidului, am propus astăzi retragerea sancțiunii. Este un om care a luptat și luptă pentru PSD și poate aduce plus oranizației. A fost o învățătură și pentru el și pentru noi. Dar în toate organizațiile vii mai sunt și probleme. Important este ca toate să treacă și să vedem ce ne unește și nu ce ne dezbină. Am un sentiment de ușurare că azi am luat măsura corectă”, a declarat, pentru newsallert.ro, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

”Așa cum am făcut și până acum nu comentez deciziile partidului”, a declarat Dan Constantin pentru newsallert.ro după ședința de vineri.

Biroului Politic Județean al PSD Neamț a votat vineri, la propunerea președintelui Ionel Arsene, retragerea sancțiunii împotriva lui Dan Vasile Constantin de retragere a sprijinului politic din Consiliul Județean Neamț. Sancțiunea a fost luată în ședința aceluiași for întrunit sâmbăta trecută și se referea la declarații pe care Dan Constantin le-ar fi dat împotriva colegilor din UNPR.

 

(Gabriel APETRII)

 

 

Articolul anterior

Schimbare de adjunct la Inspectoratul Școlar Neamț

Articolul următor

Gravidă scoasă din casa în flăcări!

Un comentariu

  • Greață…. Greață totală!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular