ISSN 2457 - 3973

Se pregăteau să încaseze 30.000 lei prin metoda ”Accidentul”! Suspecți – o tânără din Piatra-Neamț și un bărbat din Dumbrava Roșie!

În noaptea de 16/17 .07.2017, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moldoveni au fost sesizaţi despre faptul că în aceeaşi noapte o femeie de 50 de ani a fost apelată pe telefonul fix de un bărbat, care s-a recomandat a fi fratele său, care i-a comunicat că a provocat un accident rutier cu victime şi are nevoie de 30.000 lei pentru a scăpa de cercetări.
Ca urmare a sesizării, o echipă operativă din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Români s-a deplasat în zonă, fiind identificate pe raza localității Moldoveni două persoane suspecte.
S-a procedat la legitimarea acestora, un bărbat de 34 de ani, din Dumbrava Roșie și o tânără de 26 de ani, din Piatra Neamț, care se deplasau cu un autoturism condus de bărbat.
Polițiștii au preluat persoanele pentru continuarea cercetărilor, existând suspiciunea rezonabilă că acestea urmau să preia banii de la persoana vătămată.
Cercetările sunt continuate pentru tentativa de săvârșirea a infracțiunii de înșelăciune prin metoda Accidentul și în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.

Articolul anterior

Zeci de nemțeni doresc să adopte un copil

Articolul următor

Copii din Neamț, campioni naţionali din ai Concursului „Prietenii Pompierilor”, au reprezentat România în Austria

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular