ISSN 2457 - 3973

Senatorul Eugen Țapu-Nazare, ales chestor al Senatului

Noua sesiune parlamentară aduce cu sine și o numire extrem de importantă în structurile de conducere ale Senatului. Liberalul Eugen Țapu-Nazare, membru al PNL Neamț, a fost ales chestor al Senatului.

”Colegii din Senat mi-au acordat un vot de încredere, astfel că am fost desemnat chestor al Senatului. Funcția presupune o și mai mare responsabilitate, dar reprezintă și o pârghie prin care pot face și mai mult bine locuitorilor din județul Neamț, pe care îi asigur că vor găsi în mine și în viitor un real partener de dialog pentru rezolvarea problemelor. Le mulțumesc colegilor mei pentru sprijin, pentru încredere”, a precizat Eugen Țapu-Nazare.

Și președintele PNL Neamț, prefectul George Lazăr, și-a manifestat satisfacția pentru această numire. ”Domnul Eugen Țapu-Nazare este un vechi liberal, iar alegerea sa în această funcție extrem de importantă este o recunoaștere a capacităților sale. Pe de altă parte, mă bucură și faptul că organizația liberală nemțeană reușește să-și impună un lider în structurile de conducere ale Parlamentului”, a explicat președintele PNL Neamț, George Lazăr.

 

Biroul de presă al PNL Neamț

 

 

 

 

Articolul anterior

Piatra-Neamţ va avea o nouă Casă a căsătoriilor, în valoare de 8 milioane lei

Articolul următor

ALERTĂ Pieton accidentat mortal în Neamț. Șoferul susține că victima era întinsă pe carosabil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *