ISSN 2457 - 3973

Senatorul Răzvan Cuc (PSD): “Parlamentarii PNL şi USR de Neamţ au îngropat drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău!”

Senatorul PSD de Neamţ, Răzvan Cuc, este revoltat pe atitudinea parlamentarilor PNL şi USR din Neamţ care nu au susţinut un amendament în proiectul de lege a bugetului de stat, care se referea la drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău.
Mai exact, este vorba de o sumă de bani pe care Răzvan Cuc a propus-o în buget pentru plata studiului de fezabilitate a drumului.
Senatorul PSD de Neamţ susţine că neincluderea acestei sume va bloca studiul de fezabilitate şi poate chiar tot proiectul.
“Am prezentat azi în plen un amendament care corecta o eroare, nimic altceva. Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Piatra Neamț-Bacău trebuie finalizat anul acesta și trebuie plătit tot anul acesta. Dar pentru plata acestui studiu mai este nevoie de o sumă de bani. Bani care nu apar în fișa de buget. Am încercat, printr-un amendament, să corectez acest lucru. Nu contează cine face proiectul, Neamțul și Bacăul au nevoie de acest drum. Da, este un proiect început de PSD (ca multe altele), dar anul trecut s-a aflat în „grațiile” guvernului liberal. Anul acesta, cu dl Drulă la butoanele transporturilor, drumul expres Piatra Neamț-Bacău intră în impas. Am crezut că măcar parlamentarii de Neamț ai puterii vor susține acest demers. Au trâmbițat tot timpul interesul lor pentru dezvoltarea infrastructurii în județul pe care îl reprezintă în Parlament. Nici vorbă! Parlamentarii de Neamț au tăcut ipocrit și au votat împotriva acestui amendament. Au blocat continuarea proiectului. Sau poate chiar l-au îngropat de tot… Vă spun sincer că nu mă așteptam la atâta lașitate. Indiferent de culoarea politică a reprezentanților unui județ în Parlament, atunci când interesul oamenilor din acel județ o cere, și vorbesc limpede despre Neamț, disciplina de partid trece în plan secund. Nu partidul i-a făcut parlamentari, ci poporul care i-a votat”, a declarat senatorul PSD de Neamţ.
Proiectul drumului expres între Piatra-Neamţ şi Bacău a fost iniţiat în mandatul de ministru al Transporturilor a lui Răzvan Cuc.

Articolul anterior

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Incendiu la Bahna. Doi bătrâni au suferit arsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *