ISSN 2457 - 3973

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Reprezentanţii Asociaţiei „Dăruieşte Viaţa”, prin intermediul căreia va fi ridicat Spitalul Modular de la Piatra-Neamţ, au anunţat, marţi, că săptămâna aceasta va începe montarea structurii metalice.

„Prima săptămână din martie aduce vești bune de la Piatra Neamț, unde primii ghiocei și-au făcut apariția odată cu structura metalică a Spitalului Modular. Privim cu entuziasm cum se concretizează proiectul nostru, iar fiecare donație ajută la avansarea lucrărilor. Împreună repornim inima spitalului județean. Am finalizat lucrările de montaj al ancorelor chimice și lucrările de execuție a rețelei de canalizare. În prezent, se lucrează la reîntregirea inelului de apă al spitalului și am început montajul stâlpilor metalici – baza pe care vor fi așezate unitățile modulare”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”.

Potrivit sursei citate, săptămâna aceasta vor fi livrate și depozitate unitățile modulare pe șantier până la finalizarea structurii metalice.

„În acest moment, stadiul de fabricare al unităților modulare, inclusiv instalația electrică, este de 75%. În vederea evitării întârzierilor, verificăm în paralel stadiul comenzilor cu privire la tâmplăria interioară și exterioară”, au mai spus reprezentanţii asociaţiei.

Toţi cei care vor să contribuie la construcţia Spitalului Modular ATI de la Piatra-Neamţ pot dona prin sms la 8826 cu textul NEAMT pentru o donație unică de 2 euro.

Articolul anterior

Fost deputat de Neamţ, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare!

Articolul următor

Senatorul Răzvan Cuc (PSD): „Parlamentarii PNL şi USR de Neamţ au îngropat drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *