ISSN 2457 - 3973

Și PSD Neamț strânge rândurile! Emilia Arcan: Duetul Popescu/Teodorescu seamănă cu scheciuri umoristice!

După ce liberalii au început un atac politic din mai multe direcţii către liderul PSD Neamţ, deputatului Ionel Arsene i se alătură în mod vizibil primul aliat din propriul partid. Este vorba de Emilia Arcan, vicepreşedinte al CJ Neamţ şi preşedinta organizaţiei de femei a PSD Neamţ. Este primul social-democrat cu funcţie (şi PSD Neamţ are suficienţi parlamentari şi oameni cu funcţii politice şi administrative) care strânge rândurile lângă preşedintele PSD Neamţ şi intră public în confruntarea politică inițiată de liberalii nemțeni.

„Înțeleg, din ceea ce am văzut în ultimele zile în presa din Neamț, că, la PNL, unii fruntași liberali au început se agite, plini de nerăbdare, în așteptarea alegerilor din 2016, cu speranța că se vor regăsi pe liste.

Am citit cu stupoare manipulările pe care aceștia le-au aruncat în spațiul public, încercând să-i convingă pe cetățeni că merită să fie luați în seamă ca opțiuni electorale serioase. În lipsa unor argumente sau a unor date concrete, duetul Constantin Teodorescu&Vasile Popescu, viceprimarii municipiului Piatra Neamț, începe să semene cu mici scheciuri umoristice, în care încearcă tot felul de acuzații la adresa PSD.

Dacă ele nu ar fi ridicole, ar putea fi distractive. Din păcate, cei doi confundă umorul involuntar cu realitățile politice. Fără niciun fel de realizări în slujba cetățenilor, fără experiență politică, sunt nevoiți să semneze comunicate în care calomnia este arma principală pentru atragerea simpatiei cetățenilor. Constantin Teodorescu, un fel de visător la funcția de viceprimar, cu dorința de a schimba biroul cu Dragoș Chitic, vrea doar să câștige popularitate. Și cum ar putea s-o facă dacă nu prin atacarea principalului partid din județul Neamt și a conducerii sale?

PSD Neamţ nu vrea să fie implicat în campania internă a PNL, ci vrem să lăsăm liberă competiţia liberală pentru primărie. Așa se va convinge toată lumea de seriozitatea și de valoarea unor candidați care ne-au fost livrați sub sloganul 8 în 1! Totuși, nu putem accepta ca nişte neaveniți în politica nemţeană să-şi facă notorietate pe seama partidului nostru, prin jignirea şi denigrarea unor persoane publice. Regret că nemţenii trebuie să suporte acest gen de luptă politică, începută și promovată de un personaj precum viceprimarul Constantin Teodorescu, cel plătit de nemțeni să lucreze pentru oraşul Piatra Neamţ”.

Emilia Arcan, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Neamţ

Articolul anterior

Temperaturi de toamnă târzie în Neamț! Pe Ceahlău abia sunt 4 grade Celsius!

Articolul următor

300 MILIOANE EURO – MIZA REALĂ DE LA APA SERV NEAMȚ!

4 Commentarii

 • Orice dispută politică pe ideii este binevenită . Eu zic ca simplu cetățean că mai bine s-ar implica toți să rezolve problema pieței din Piatra Neamț. A trecut deja un an și nu se vede nimic. Psd are guvern și ar putea rezolva această problemă. Iar pietrenii vor ști să aprecieze. La treabă zic eu că sunt multe de rezolvat în Județul Neamț.

 • Daca domnii liberali (PDL-isti) ar fi lucrat pentru romani, pentru pietreni, nu am fi in situatia datoriilor acumulate acum la Primaria Piatra Neamt.
  Au uitat unii liberali cum au ajuns ei la putere.
  Fapte domnule Teodorescu asteptam fapte.

 • Asa este la noi : viceprimarii au timp de comunicate, de declaratii. Dl. Teodorescu, care vrea sa ajunga primar, incearca sa inoculeze ideea ca fara PNL nu se poate trai, deci e musai sa fie primar, ca, vezi doamne, a inceput campania electorala si pietrenii chiar ii duceau dorul.Ne lasati?

 • in toate gangurile din zona pietii centrale sunt pline de mizerie ( urina si materii fecale ),se pare ca administratorul are probleme cu nazalele ,este desgustator sa faci piata ,adica sa cumperi produse alimentare , in astfel de conditii

  Angajati ; firme de curatenie specializate ,toate aleile si platourile trebuie spalate si dezinfectate
  E RUSINE MARE SA ACORDATI CONTRACTE DE ADMINISTRAREA UNUI ASTFEL DE LOC
  CAT DE INAPOIATI SUNTEM : PARCA AM FI TIGANI DIN GHETOW

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular