• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Sinucidere în faţa Mănăstirii Agapia! S-a aruncat în fântână din cauza divorţului de soţ!

O femeie în vârstă de 49 ani s-a sinucis, joi, după ce s-a aruncat într-o fântână publică din vecinătatea Mănăstirii Agapia.

Din primele cercetări se pare că femeia era cunoscută cu afecţiuni psihice, fiind depresivă în urma divorţului şi a pierderii custodiei copilului în vârstă de 15 ani.

Joi dimineaţă, aceasta s-a aruncat în fântână fără ca nimeni să observe gestul său. Paznicul mănăstirii a auzit strigătele de disperare venite din interiorul fântânii şi când s-a dus să vadă despre ce este vorba a văzut nenoricirea. A încercat să o scoată pe femeie după ce a făcut din găleata şi lanţul acesteia un fel de şfaclu. Femeia era însă decedată.

Pompierii ISU Neamţ au plecat cu două autospeciale în zonă însă pe drum una dintre maşini a fost întoarsă după ce s-au aflat detalii despre caz. la faţa locului, pompierii au continuat intervenţia pentru că victima era scoasă doar până la jumătatea înălţimii fântânii. Medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au efectuat manevrele de resuscitare însă în final a fost declarat decesul.

Poliţiştii criminalişti au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Articolul anterior

Primari și oameni de afaceri din Republica Moldova, în vizită la GAL-urile din Neamț

Articolul următor

ISU Neamț – exercițiu pe un scenariu de cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *