ISSN 2457 - 3973

ŞOCANT!!! Agresiune sexuală şi lipsire de libertate împotriva unei minore de 9 ani din Târgu Neamţ!

Un individ în vârstă de 28 ani, din Târgu Neamţ, a fost reţinut noaptea trecută de poliţişti fiind suspectat de infracţiunile de agresiune sexuală şi lipsire de libertate asupra unei minore de 9 ani.
Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat că sesizarea a fost depusă de părinţii minorei în jurul orei 20,15 iar trei ore mai târziu, autorul a fost prins la liziera unei păduri.
Potrivit anchetatorilor, autorul este recidivist şi ar fi ademenit-o pe copilă, din faţa blocului unde se juca, într-un apartament. Minora a realizat pericolul abia când a ajuns în apartament şi i-a cerut individului un pahar cu apă. Profitând de neatenţia acestuia, copila a fugit din locuinţă şi s-a dus acasă unde a povestit părinţilor prin ce a trecut.
”După primirea sesizării, poliţiştii din Târgu Neamţ s-au mobilizat imediat şi au demarat cercetările pentru identificarea şi prinderea autorului. Acesta a fost prins, în jurul orei 23,30, într-o zonă împădurită de lângă Staţiunea Oglinzi. A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat de procurul de caz în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Iniţial, Constantin Vasiliu a fost reţinut pentru tentativă de viol dar în urma cercetărilor s-a schimbat încadrarea faptei la agresiune sexuală şi lipsire de libertate. În urma analizelor medicale se va constata dacă a existat un contact sexual între agresor şi victimă sau dacă agresiunea sexuală s-a produs în alt mod.
Constantin Vasiliu a mai fost condamnat pentru tâlhărie şi furt şi a fost eliberat condiţionat la începutul lunii iulie 2015. Pentru faptele comise împotriva minorei, riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 şi 10 ani de închisoare.

Articolul anterior

Apaserv taie apa pentru pietrenii cu datorii de câteva mii de lei! La FC Ceahlăul nu se mai văd datoriile de 12.000 euro?!

Articolul următor

Festivalul Internaţional de Folclor „Ceahlăul” începe vineri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular