ISSN 2457 - 3973

Apaserv taie apa pentru pietrenii cu datorii de câteva mii de lei! La FC Ceahlăul nu se mai văd datoriile de 12.000 euro?!

Conducerea societăţii APASERV S.A. a luat, din nou, decizia de a opri furnizarea apei potabile către asociaţiile cu datorii. Sunt vizate peste 30 de asociaţii din Piatra-Neamţ, Roman, Târgu Neamţ şi Bicaz care înregistrează datorii de la câteva mii de lei până la peste 100.000 lei. De altfel, la Bicaz a fost oprită deja apa potabilă la mai multe blocuri, spre nemulţumirea (ne)justificată a datornicilor.

Nemulţumirea este nejustificată prin faptul că, în orice stat civilizat, ce consumi trebuie să plăteşti. Aici ar putea fi o discuţie separată cu sintagmele ”ce consumi” şi ”ce plăteşti”, pentru că, de multe ori, la noi, deci şi în cazul APASERV, plăteşti şi ce nu consumi.

Revenind, nemulţumirea oamenilor este şi justificată dacă te uiţi la lista VIP cu datornici care nu beneficiază de aceeaşi atenţie (sistarea apei). Pe lângă câteva nume sonore de persoane fizice din Neamţ regăsim şi societăţi comerciale cu acelaşi statut privilegiat. Cea mai la îndemână societate este SC FC Ceahlăul S.A. care înregistrează datorii de peste 12.000 de euro. Iar când s-a pus în aplicare măsura sistării apei reci (ceea ce s-a şi întâmplat pentru 48 de ore), toată lumea bună a sărit în ajutorul … sportului! Motivul că se strică gazonul în lipsa apei este cât se poate de real. Ireal este că sistarea apei reci se face în funcţie de ”spatele” pe care îl are fiecare datornic. Cine sare în apărarea nemţenilor care nu au plătit datoriile pentru că nu au bani? Cine sare în ajutorul nemţenilor care au facturi umflate cu toate pierderile de pe reţea? Nimeni, deocamdată! Nu a început campania electorală!

Pe această cale, cerem oficial conducerii societăţii APASERV S.A. să ne trimită lista cu datornicii persoane fizice/juridice care înregistrează datorii mai mari de 5.000 lei la plata facturilor şi să ne precizeze ce măsuri s-au luat sau se vor lua pentru recuperarea debitelor. Noi vom publica integral răspunsul oficial al APASERV!

 

(G.A.)

  Articolul anterior

  Misterele concursului de la ISJ Neamţ: s-au retras sau au picat examenul?

  Articolul următor

  ŞOCANT!!! Agresiune sexuală şi lipsire de libertate împotriva unei minore de 9 ani din Târgu Neamţ!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular