ISSN 2457 - 3973

Şofer din Neamţ, beat şi fără permis de conducere, a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un şofer din localitatea Ion Creangă – judeţul Neamţ, care conducea beat şi fără a deţine permis de conducere, a intrat cu maşina într-un cap de pod.

„În timpul desfășurării activităților specifice, poliţiştii au observat pe sensul opus de deplasare, un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar luminos și acustic, pentru oprirea autoturismului, acesta pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Ion Creangă, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în comuna Brusturi

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Stânjenelului și străzile adiacente din comuna Ștefan cel Mare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular