NewsAllert :

Ministrul Sebastian Burduja felicită Primăria Piatra-Neamţ pentru paşii concreţi spre digitalizarea serviciilor şi activităţii interne

Fii erou, donează sânge şi salvează trei vieţi! Campanie pe 3-4 iunie la Piatra-Neamţ!

Gest rar făcut de doi poliţişti din Neamţ, după ce au văzut un autocar cu copii din Târgu-Neamţ tras pe dreapta

Cinci persoane din Vânători-Neamţ, reţinute de poliţişti în urma unui conflict cu bâte

Autorul incendieriii autoturismului de la Girov a fost arestat preventiv

Familia celor trei persoane decedate în accidentul de la Secuieni, jefuită în timpul înmormântării

Femeie salvată dintr-o fântână adâncă de 8 metri de pompierii ISU Neamţ

Zilele Oraşului Piatra-Neamţ costă anul acesta 120.000 euro. Iată pe ce se cheltuie banii!

Tânăr accidentat de o şoferiţă pe o stradă din Târgu-Neamţ

Bărbatul care a incendiat o maşină de lux la Girov a fost reţinut de poliţişti

Inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise: „Norma de inspector şcolar pentru istorie există şi eu o susţin!”

PNL Neamț: ”Incapabilă profesional, preocupată de vendete politice, Florentina Moise trebuie să plece urgent de la conducerea ISJ Neamț”

Consiliul Județean primește finanțare pentru un proiect privind reducerea infecțiilor nosocomiale la SJU Piatra-Neamț

Protest cu 400 sindicalişti din educaţie în faţa Prefecturii Neamţ

Investiţie de 16 milioane lei prin PNRR pentru Spitalul „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamţ

ISSN 2457 - 3973

Şofer din Neamţ lăsat 6 luni fără permis. Poliţiştii au explicat motivele.

Un şofer din Neamţ a rămas 6 luni fără permis de conducere după ce a comis, în acelaşi timp, mai multe încălcări ale Codului Rutier.

Potrivit IPJ Neamţ, acesta a fost depistat pe 13 august, în jurul orei 04:30, în localitatea Dumbrava Roșie, în timp ce conducera cu 124 kilometri pe oră deşi limita era de 50 kilometri pe oră. Totodată, şoferul depăşea mai multe autovehicule cu încălcarea marcajului longitudinal dublu continuu.

„Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 180 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulație”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

O şoferiţă a rămas, pe 14 august, fără permisul de conducere pentru următoarele 4 luni.

„În jurul orei 23:40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Neamț-B.D.N.E. au depistat pe Drumul Național 15, în localitatea Tarcău, un autoturism care circula cu viteza de 131 km/h (+ 81 km/h față de limita legală de viteză). Conducătoarea auto a fost sancționată cu amendă și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulație”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În perioada 8-15 august, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de viteza excesivă.

Celor care au pus în pericol siguranța circulației rutiere, le-au fost aplicate 818 sancțiuni contravenționale, fiind reținute 122 de permise de conducere și retrase 37 de certificate de înmatriculare.

Dintre acestea, 427 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru depășiri neregulamentare, 10 pentru conducere sub influența alcoolului, 7 pentru abateri săvârșite de pietoni, 9 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor sau vehiculelor, 3 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului și 331 pentru alte abateri rutiere.

Articolul anterior

Deputatul Leoreanu (PNL Neamţ): „Am inițiat cea mai amplă consultare publică realizată vreodată în sistemul de învățământ”

Articolul următor

Proiectul de ţară „România Educată”, în dezbatere cu nemțenii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *