ISSN 2457 - 3973

Şoferi din Dolj şi Bucureşti, prinşi drogaţi la volan în Neamţ

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, care conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, în ambele cazuri.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri.

„Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină. Tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional, pentru săvârșirea unor gesturi obscene față de ceilalți participanți la trafic, cu amendă de 2.900 de lei. Astfel, cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Articolul anterior

Motociclist-kamikaze la Roman! Cu 178 km/oră şi fără mâini pe ghidon!

Articolul următor

Taxele și impozitele locale se pot achita începând cu 5 ianuarie la Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *