ISSN 2457 - 3973

Șpaga de la ortopedia Spitalului Județean Neamț a făcut ”pui” la Roman

Doctorul Abu Alika Abdalla, șeful secției de ortopedie din cadrul Spitalului municipal Roman, a fost prins în flagrant de ofițerii anti-corupție în timp ce primea 500 lei ca mită, de la ruda unui pacient pe care îl operase.

Acțiunea ofițerilor DGA – Serviciul Județean Anticorupție Neamț a venit în urma unei sesizări făcută pe 24.09.2019 la Call-Center  Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806.

”Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparținătorul unui pacient, în urma unei intervenții chirurgicale. După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, inculpatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, potrivit DGA.

Se pare că medicul iordanian nu a înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat în primăvara acestui an, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, unde 5 medici ortopezi au fost trimiși în judecată pentru luare de mită.

Fenomenul de luare de mită continuă însă și în alte secții din spitalele din județul Neamț, asta în ciuda faptului că medicii au în acest moment salarii care ajung chiar și la 20.000 lei.

Articolul anterior

Hopșa (PNL Neamț): ”Ionel Arsene, consilier județean al PSD, își bate joc de jumătate din populația județului!”

Articolul următor

UPDATE Accident rutier pe E85 la Roman! Traficul este blocat pe ambele sensuri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular