ISSN 2457 - 3973

Student la Drept din Piatra-Neamț, înjunghiat și bătut la Balul Bobocilor

Un tânăr în vârstă de 22 ani, din Piatra-Neamț, student la Facultatea de Drept din Iași, a fost bătut și înjunghiat la Balul Bobocilor organizat în noaptea de joi spre vineri.

Agresorii sunt studenți și ei: doi tineri de 22, respectiv 23 ani, din Republica Moldova. Aceștia au povestit anchetatorilor că studentul din Piatra-Neamț ar fi declanșat conflictul după ce s-a luat de o tânără.

“În jurul orei 1,20 am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club din municipiul Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bîlea.

Studentul pietrean a fost transportat la spital cu plăgi înjunghiate în abdomen și traumatism cranio-cerebral fără pierderea conștienței.

Tânărul a fost internat în secția de chirurgie a Spitalului ”Sfântul Spiridon” din Iași și urmează să fie operat.

Articolul anterior

Cazuri noi de HIV/SIDA depistate în județul Neamț

Articolul următor

Alertă! A dispărut o minoră de 14 ani din Girov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *