ISSN 2457 - 3973

Sute de șoferi, sancționați în week-end de polițiștii nemțeni! 48 au rămas fără permis! Polițiștii au scos în trafic și radarele neinscripționate!

În perioada 01.04.2017 – 02.04.2017, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei acțiuni coordonate de către Direcția Rutieră.
Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.
În cadrul acțiunii, au fost folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, inclusiv cele neinscripționate, fiind aplicate 399 de sancțiuni contravenționale, dintre care 341 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, au fost reținute 48 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, au fost retrase 4 certificate de inmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației.
Dintre cele 341 de sancțiuni aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 199 au fost constatate cu autospecialele neinscripționate din dotare.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Articolul anterior

Un adolescent de 17 ani din Piatra Neamț a furat o mașină și a plecat prin oraș! Polițiștii i-au întrerupt plimbarea!

Articolul următor

ALERTĂ!!! Miercuri se oprește apa în Mărăței, Gara Veche, Speranța și orașul Roznov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *