NewsAllert :

Spitalul Județean Neamț are un nou manager începând de miercuri, 28 octombrie

Prim-ministrul Ludovic Orban vine la învestirea primarilor de Piatra-Neamț, Roman și Roznov

Mașina răsturnată între Dobreni și Bodești! Două persoane au fost rănite!

Îl cunoașteți? Polițiștii din Neamț l-au dat în urmărire națională!

Primul Muzeu al Colectivizării din România se deschide în județul Neamț

Iată când își intră ”în pâine” noii primari și consilieri, dar și președintele CJ Neamț! Lista pe fiecare oraș și comună din județ!

Două orașe și 3 comune din Neamț sunt tot în Zona Roșie! Situația pe fiecare localitate – luni, 26 octombrie!

Iată ce restricții intră în vigoare de duminică seara (25 octombrie) în Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina

UDMR n-are organizație în Neamț, dar are candidați la parlamentare! Levente și Zoltan vor să vă reprezinte!

Petreceri ilegale întrerupte de polițiștii din Neamț! Din seara aceasta intră în vigoare noi restricții!

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

  • 28 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Târgul de Crăciun la Neamț – un târg, o poveste! Dăruiește iubire de Crăciun!

Duminică a debutat la Piatra Neamț un eveniment de suflet pentru toți locuitorii județului Neamț dar și pentru turiștii care se vor afla în aceste zile în zonă: Târgul de Crăciun.

Manifestarea a început în forță cu un super-concert al îndrăgitului Smiley care, impresionat de modul cum a fost primit de public, a decis să își prelungească spectacolul cu aproape 30 de minute.

Pe scena amplasată la Curtea Domnească a urcat și președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

”Povestea Craciunului se scrie la Neamt, intr-un tinut de legenda, care prin deschiderea Targului de Craciun si-a deschis larg portile pentru a fi cunoscut si recunoscut la adevarata sa valoare. Vreau ca aceasta manifestare sa devina un brand al judetului nostru. Cu totii putem indrazni sa credem asta. Am fost cu adevarat fericit cand am vazut miile de oameni intrand in acest taram de poveste. Poarta in forma de inima simbolizeaza sufletul nemtenilor care merita sa se bucure si sa fie mandri de acest minunat judet Neamt. Duminică s-a scris prima fila a povestii noastre. Căsuțele au fost gătite de sărbătoare și așteaptă nemtenii si turistii din toata tara. Smiley ne-a oferit un concert extraordinar, iar bucuria din ochii celor prezenti mi-a confirmat ca povestea noastra merita sa continue. Ceea ce am inceput impreuna vom continua impreuna, pentru ca tot ceea ce Consiliul Judetean si eu personal ne-am propus pentru aceasta prima editie, este sa dăruim iubirea la Neamț”, a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. arsene-targ-craciun

Târgul de Crăciun la Neamț Un târg, o poveste!

Cea mai recentă poveste a Crăciunului se scrie la Piatra-Neamț, în acest decembrie și început de ianuarie 2017! Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm!
Târgul de Crăciun la Neamț vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de Moșul aducător de daruri, de colinde, de povești, de gura cuptorului în care se vor coace colăcei și de tot ce e frumos în cea mai minunată perioadă a anului!
Dragii noștri, poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, la Târgul de Crăciun la Neamț!
Vă dăm întâlnire, timp de o lună, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, unde vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu feeria Sărbătorilor de Iarnă!
În fiecare zi a săptămânii, sunteți bineveniți în centrul municipiului Piatra-Neamț, de la prânz și până seara târziu, unde atmosfera de sărbătoare va da în clocot!
Scena va găzdui artiști care vor oferi publicului cele mai frumoase momente, de joi și până duminică, începând cu ora 18.00.
 „Dăruiește iubire de Crăciun!” O temă atât de veche și atât de actuală, atât de generală și atât de particulară! Oferiți, ca să primiți un crâmpei de dragoste, pentru a simți minunea de Sărbători!  „Moșii“ iernii, colindele și cele mai frumoase melodii, pentru publicul Târgului de Crăciun la Neamț. smiley-craciun
PROGRAMUL COMPLET 
# Joi, 8 decembrie, va fi prima zi în care colindele vor răsuna pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț. Grupuri de copii din județ vor începe a colinda, vestind apropierea momentului nașterii Pruncului Iisus.
# Vineri, 9 decembrie, Curtea Domnească va fi învăluită în muzica Ansamblului Folcloric „Izvoarele Borcutului“ și a Ansamblului Etno-Folcloric „Ștefan Vodă“ – Tudor Ungureanu.
# Sâmbătă, 10 decembrie, seara va fi petrecută pe melodiile Lidiei Buble și ale tinerei artiste din Piatra-Neamț, Miruna Ioana Grecu.
# Seara de duminică, 11 decembrie, va fi înfrumusețată pentru public de către copiii din centrele de plasament din județ, care vor demonstra cât sunt de talentați în ale cântului și jocului.
# Joi, 15 decembrie, frumusețea Crăciunului și a Anului Nou va fi etalată printr-un nou spectacol, susținut de copiii din județ, dar și de micii artiști ai clasei de canto a Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț.
# Vineri, 16 decembrie, scena va aparține studenților de la Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din București. 4
# Sâmbătă, 17 decembrie, în fața publicului, vor apărea Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu.
# Duminică, 18 decembrie, show-ul va fi asigurat de către Nadir și Lora&Band.
# Marți, 20 decembrie, copiii de la clasa de canto a Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț vor avea un program de colinde și urături pentru spectatori.
# Miercuri, 21 decembrie, pe scenă va susține o conferință preotul Constantin Necula, iar maicile din Corala Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului vor colinda la Piatra-Neamț.
# Joi, 22 decembrie, publicul va urmări obiceiurile de Sărbători de la Boroaia – Suceava, în cadrul spectacolului „Pe la noi, de Sărbători“, adus la Târgul de Crăciun din Neamț de către Călin Brăteanu și taraful său.
# Vineri, 23 decembrie, atmosfera de sărbătoare va fi însuflețită de Caravana lui Moș Crăciun și de Aurel Moldovan, Stela Botez și Monica Ropotă.
# Sâmbătă, 24 decembrie, centrul orașului va răsuna de colinde, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe toți copiii, pentru a le spune povești și oferi daruri. Spectacolul din Ajun de Crăciun va fi asigurat de către Amna, Misty și Keo.
# În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, vor susține concerte Phelipe, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir.
# Luni, 26 decembrie, vor evolua Heavy Rotation, DJ Rynno și Sylvia.
# Marți, 27 decembrie, va avea loc Festivalul de datini şi obiceiuri „Steaua sus Răsare“ – alai de datini și obiceiuri, cu trupe din Neamț.
# Miercuri, 28 decembrie, publicul va urmări alte datini şi obiceiuri din Moldova, prezentate de către Ansamblul „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și trupe din alte județe.
# Joi, 29 decembrie, va fi ziua celor de la Hevito și Mandinga.
# Vineri, 30 decembrie, vor evolua trupele „Flori, fete și băieți“, din Bacău și „Los Anonimos“, din Piatra-Neamț.
# Noaptea dintre ani va fi un spectacol grandios, cu foc de artificii.
# Pe 1 ianuarie 2017, în prima zi de An Nou, scena va aparține celor de la Proconsul.
# Pe 2 ianuarie, spectacolul va fi asigurat de către Guess Who.

Articolul anterior

Ionel Arsene: “Spiritul Crăciunului ne uneşte pe toți!” Omul din spatele politicianului!

Articolul următor

Convocare de îndată a Consiliului Local Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *