ISSN 2457 - 3973

Tinerii care au bătut cumplit un bărbat la Tîrgu-Neamț au fost reținuți de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați, iei seara, de către un bărbat, de 42 de ani, din Tîrgu-Neamț, despre faptul că a fost agresat de către persoane necunoscute.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, în timp ce bărbatul se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamț, a fost lovit cu pumnii și picioarele în zona feței de către doi tineri de 20, respective 24 de ani, din Tîrgu-Neamț și Drăgănești. În urma leziunilor suferite, victima a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma documentării activității infracționale, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Klaus Iohannis și-a prezentat programul prezidențial “Împreună pentru România normală”

Articolul următor

Consilierul județean Ionel Arsene, acuzat de o colegă că răspândește fake-news cu Spitalul Bicaz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *