• 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Tinerii social-democrați din Neamț au donat sânge

Membrii organizației de tineret social-democrată din Neamț au participat, vineri, la o acțiune umanitară de donare de sânge. Pe de o parte, sângele donat va ajunge la Elena Ungureanu, grav bolnavă și internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, la secția de oncologie, iar pe de altă parte, contravaloarea tichetelor primite va ajunge la Ianis Grecu, un copilaș care are nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare.

„Sângele este însăși viața pentru un om aflat in suferința! Salvează-l prin donare!”. Textul asta l-am citit astăzi la Centrul De Transfuzie Sanguina Piatra Neamt, unde împreuna cu colegii din organizație am mers și am donat sânge! Am donat din mai multe motive, unul dintre ele fiind situația doamnei Ungureanu Elena, internata la secția de Oncologie a SJU NEAMT și care are nevoie urgentă de sânge 0 pozitiv. In urma donării, am primit tichete pe care le vom valorifica iar bănuții vor ajunge in contul familiei micuțului IANIS GRECU pentru tratamentul necesar. Mulțumim întregului personal de la Centrul de transfuzie sanguina Piatra Neamt pentru modul profesionist dar și extrem de amabil cu care ne-au tratat”, spun tinerii social-democrați nemțeni.

La acțiune a fost prezent și deputatul Ciprian Șerban, președintele organizației TSD Neamț.

Articolul anterior

Semnează petiția pentru salvarea doctoriței din Neamț, Camelia Smicală, de abuzurile autorităților din Finlanda!

Articolul următor

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamț): „Vă aştept, nemțeni, să petrecem in Ştrandul Tineretului alături de Phoenix, Talisman şi Vacanța Mare!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *