ISSN 2457 - 3973

Toate radarele au fost scoase pe șosele din Neamț! Razii de amploare ale Poliției Rutiere!

Începând de astăzi, în județul Neamț și la nivelul întregii țări, Poliția Română derulează o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere.
Timp de trei zile, toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.
Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.
Pe lângă acestea, se vor utiliza și aparatele etilotest, etilometru și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.
Precizăm faptul că, în primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave înregistrate în țara noastră, ocupând locul trei în ierarhie, cu 470 accidente (cu 104 mai puține decât în perioada similară a anului trecut), soldate cu decesul a 118 persoane (cu 32 mai puține decât în perioada similară a anului trecut) şi rănirea gravă a altor 499 (cu 119 mai puține decât în perioada similară a anului trecut).
Read Previous

Cine și mai ales de ce a pierdut Cheile Bicazului? CEREM DEMISIA INCOMPETENȚILOR!

Read Next

Iată cine concertează vineri de Zilele Orașului Piatra-Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *