ISSN 2457 - 3973

Torenții au năvălit iar în Ștrandul Piatra-Neamț și la Văleni

Cantitățile mari de precipitații care au căzut în cursul serii de marți au condus la crearea unor torenți pe versanții dealului Cernegura care, inevitabil, au ajuns în ștrandul din Piatra-Neamț. Dimensiunea inundațiilor nu este comparabilă cu cea din seara zilei de 4 iunie însă au fost create suficiente probleme în zona intrării în ștrand. Au fost aduse iar aluviuni, pietriș și resturi vegetale fapt pentru care echipele Publiserv au intervenit imediat în zonă.

Torenții care s-au format în zona ștrandului provin din zona administrată de Romsilva, o instituție în subordinea Ministerului Apelor și Pădurilor, deci a Guvernului PSD, preciza primarul Dragoș Chitic încă de acum 2 săptămâni. Evident, din zona inidicată de edil nu a venit nici o replică în teren.

Pe de altă parte, și zona cartierului Văleni a fost afectată de inundații din cauza colmatării podului peste pârâul Turcului.

Atât în ștrand cât și în zona Văleni au intervenit pompierii dar și reprezentanții societății Publiserv, fiind prezenți în zonă și directorii acesteia alături de viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

În Piatra-Neamț au mai fost semnalate inundații pe mai multe străzi din cauza faptului că pluviala nu a mai făcut față la cantitățile mari de precipitații. Situațiile au durat circa 30 de minute și nu au necesitat intervenții din partea autorităților.

Articolul anterior

Inundații în 3 comune și municipiul Piatra-Neamț

Articolul următor

Skoda Fabia R5 pentru raliuri, în valoare de 280.000 euro, expusă la Cybernet Auto Center Piatra-Neamț (galerie foto)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *