ISSN 2457 - 3973

Skoda Fabia R5 pentru raliuri, în valoare de 280.000 euro, expusă la Cybernet Auto Center Piatra-Neamț (galerie foto)

Cybernet Auto Center – dealer Skoda Piatra-Neamț a venit cu o surpriză pentru iubitorii motor-sportului. La showroom-ul de la ieșirea din Piatra-Neamț spre Roman a fost expus un model Skoda Fabia R5 cu care pilotul Adi Răspopa va participa la Raliul Moldovei.

În valoare de 280.000 euro, autoturismul are performanțe extraordinare care o diferențiază de celelalte mașini din clasa sa. Nu degeaba, modelul Skoda Fabia R5 a câștigat ultimele 3 ediții de Campionat Mondial de Raliuri.

Pilotul Adi Răspopa a prezentat pe scurt autoturismul cu care încearcă o clasare pe podium la această ediție a Raliului Moldovei.

”Suntem cu 2 zile înainte de startul raliului iar motivul pentru care ne aflăm aici este piesa de rezistență, această superbă Skoda Fabia R5. Este un model de top cu care se aleargă în Campionatul Mondial de Raliuri, o mașină care face performanță iar brandul Skoda este cu tradiție în motor-sport. Au aproape 100 de ani de când și-au dat silința să facă mașini cât mai bune. Ieri am făcut prima sesiune de teste pe macadam și este absolut incredibilă. Nivelul tehnologic la care au ajuns este foarte înalt. Modul în care lucrează suspensia, sistemul de frânare și cel de rulare sunt incredibile. Mulțumesc Cybernet Auto Center – dealer Skoda Piatra-Neamț că ne-a oferit această ocazie, împreună cu Skoda România, și putem arăta această mașină extraordinară”, a declarat Adi Răspopa.

Modelul expus în showroom-ul Skoda din cadrul Cybernet Auto Center Piatra-Neamț are un motor de 1.600 centimetri cubi, turbo, cu 295 cai putere și cutie secvențială în 5 trepte.

Adi Răspopa, de 5 ori campion național la categoria ”mașini cu 2 roți motrice” a răspuns și la întrebarea firească: ”De ce Skoda?”.

”Skoda este cea mai bună, sunt campioni mondiali de 3 ani, un nivel de performanță foarte ridicat și am găsit deschidere de la Cybernet Auto Center și Skoda România”, a declarat pilotul de raliuri.

Mașina de curse poate fi admirată toată ziua de miercuri la sediul Cybernet Auto Center Piatra-Neamț iar pe 21 și 22 iunie poate fi văzută în acțiune în cadrul Raliului Moldovei de la Bacău.

Articolul anterior

Torenții au năvălit iar în Ștrandul Piatra-Neamț și la Văleni

Articolul următor

UPDATE Moșneagul care a agresat sexual o fetiță de 9 ani a fost arestat preventiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular