ISSN 2457 - 3973

Tragedie la Zănești: un copil s-a înecat în Bistrița! Este al treilea caz în județ în ultima săptămână! (ştire actualizată)

Trupul băiatului care s-a înecat, vineri, în canalul hidro al râului Bistrița din comuna Zăneşti a fost scos, sâmbătă, de scafandrii ISU Neamț.

Un copil din comuna Zănești s-a înecat, vineri seara, în canalul hidro al râului Bistrița. Tragedia s-a petrecut sub ochii unui sătean care l-a văzut pe băiat și pe un prieten al său în timp ce se zbăteau să scape din canal. Omul a reușit să îl scoată pe unul dintre copii căruia i-a întins o creangă de care să se prindă. Al doilea copil a dispărut în apă. La fața locului a venit un echipaj cu barcă de la ISU Neamț pentru a căuta trupul copilului.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea și vor încerca să afle de la copilul care a scăpat cum au ajuns în canalul hidro.

Duminica trecută, un alt copil s-a înecat în râul Siret, în localitatea Luțca, comuna Sagna. Băiatul se afla la scăldat cu prietenii şi deodată a dispărut în apă, cel mai probabil într-o groapă.

Vinerea trecută, un tânăr de 17 ani, din Pângărați s-a înecat în Râul Bistrița în condiții similare. Trupul acestuia nu a fost găsit în ciuda faptului că a fost căutat de scafandrii ISU Neamț.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

PROGRAMUL ZILELOR MUNICIPIULUI PIATRA-NEAMȚ

Articolul următor

Seceta scumpește mâncarea în Neamț! Deficit de 60 litri de apă pe metru pătrat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular