ISSN 2457 - 3973

Tragedie la Zănești: un copil s-a înecat în Bistrița! Este al treilea caz în județ în ultima săptămână! (ştire actualizată)

Trupul băiatului care s-a înecat, vineri, în canalul hidro al râului Bistrița din comuna Zăneşti a fost scos, sâmbătă, de scafandrii ISU Neamț.

Un copil din comuna Zănești s-a înecat, vineri seara, în canalul hidro al râului Bistrița. Tragedia s-a petrecut sub ochii unui sătean care l-a văzut pe băiat și pe un prieten al său în timp ce se zbăteau să scape din canal. Omul a reușit să îl scoată pe unul dintre copii căruia i-a întins o creangă de care să se prindă. Al doilea copil a dispărut în apă. La fața locului a venit un echipaj cu barcă de la ISU Neamț pentru a căuta trupul copilului.

Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea și vor încerca să afle de la copilul care a scăpat cum au ajuns în canalul hidro.

Duminica trecută, un alt copil s-a înecat în râul Siret, în localitatea Luțca, comuna Sagna. Băiatul se afla la scăldat cu prietenii şi deodată a dispărut în apă, cel mai probabil într-o groapă.

Vinerea trecută, un tânăr de 17 ani, din Pângărați s-a înecat în Râul Bistrița în condiții similare. Trupul acestuia nu a fost găsit în ciuda faptului că a fost căutat de scafandrii ISU Neamț.

 

(Gabriel APETRII)

Read Previous

PROGRAMUL ZILELOR MUNICIPIULUI PIATRA-NEAMȚ

Read Next

Seceta scumpește mâncarea în Neamț! Deficit de 60 litri de apă pe metru pătrat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *