ISSN 2457 - 3973

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Trupul bărbatului în vârstă de 34 ani care s-a înecat la Doljești, pe 25 iunie a fost găsit, întâmplător, de un localnic la Tămășeni, după o săptămână de la tragedie.
Cadavrul era în nămol, la mal, și cel mai probabil a fost descoperit datorită retragerii apelor.
Potrivit unor surse, victima era din localitatea Cordun și venise cu soția să culeagă pietre de râu. Pe tot parcursul zilei a consumat băuturi alcoolice iar spre seară, amețit de aburii alcoolului a vrut să îi demonstreze soției că poate trece Siretul înot.
Din cauza curenților puternici și a debitului crescut datorate ploilor din ultima perioadă, bărbatul a fost luat de ape.
Soția a anunțat la 112 tragedia iar pompierii s-au deplasat la fața locului în seara zilei de 25 iunie, în jurul orei 21.40.
Au început căutările pe râu, cu ajutorul unei bărci, dar fără succes. În fiecare zi au fost reluate căutările iar vineri, trupul victimei a fost găsit de un localnic din Tămășeni, la 5 kilometri în aval de locul tragediei.
Trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropisiei și stabilirea cauzei decesului.

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic: ”Opt blocuri de locuințe au beneficiat de refacerea fațadelor cu fonduri provenite din taxa edilitară!”

Articolul următor

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *