ISSN 2457 - 3973

TSD Neamț a desemnat câștigătorii concursului ”Iubește românește!”

Organizația Tineretului Social-Democrat (TSD) Neamț, condusă de deputatul Ciprian Șerban, a lansat în urmă cu aproape două săptămâni, un concurs pentru toți tinerii care cred în sărbătoarea Dragobetelui, intitulat ”Iubește românește!”.

Astfel, cei care au postat pe pagina de facebook a TSD Neamț o poză cu el și persoana iubită, au intrat în concurs. Câștigătorii au fost desemnați în baza numărului de like-uri pe care le-au primit la pozele postate.

”Cu bucurie putem prezenta câștigătorii concursului „Iubește românește”! Doresc să îi felicit toți participanții, iar câștigătorilor le transmitem ca ii așteptăm, sâmbătă, la ora 14:00, la sediul PSD din Piatra Neamt pentru a le înmâna premiile! Tuturor le dorim să simtă mereu și să iubească românește”, a declarat deputatul Ciprian Șerban, președintele organizației TSD Neamț.

Locul I – cina romantică, pentru Cătălina Ionescu (255 voturi)

Locul al II -lea, bilete la film, Mădălin Anania (231 voturi)

Locul al III – lea, set tricouri „Iubește românește”, Daniela Mihaela Boțu (226 voturi)TSD Ciprian Serban2

Articolul anterior

Trei străzi din cartierul Mărăței – Piatra Neamț rămân, luni – 27 februarie, fără apă!

Articolul următor

Corneliu Bichineț (președinte interimar PMP Neamț) despre primarul Dragoș Chitic: ”Ne-am întâlnit de 2 ori. Mi-a plăcut eleganța și spiritul dialogului său!” Ultimatum pentru PSD!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular