ISSN 2457 - 3973

În turneul său electoral prin județele Moldovei, Victor Ponta oprește 2 ore și în Neamț

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta se află în aceste zile într-un turneu electoral prin județele Moldovei. Astăzi, el va fi prezent pentru circa 2 ore și în județul Neamț, la invitația președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru a transmite un mesaj către electoratul ”dur” al social-democraților.

Cel mai probabil, Ponta va transmite aceleași mesaje pe care le-a avut și ieri seară, la Botoșani, acolo unde a atacat actuala guvernare dar și pe președintele Klaus Iohannis. De asemenea, fostul președinte al PSD și-a declarat susținerea pentru toți candidații social-democrați din Botoșani la alegerile locale.

După ce se va întâlni, la Consiliul Județean, cu toți candidații la funcția de primar din Neamț, dar și cu cei de la CJ, Victor Ponta va susține, alături de Rovana Plumb, o conferință de presă de la care nu va lipsi președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene.

Se pare că imediat după conferința de presă, Ponta își va continua turneul electoral din Moldova cu destinația Suceava.

Vizita lui Victor Ponta survine la aproape două săptămâni de la prezența electorală, în județele Moldovei, a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Articolul anterior

De ce o administrație liberală va fi bună pentru județul Neamț?

Articolul următor

Ce nu promite Aureliei Simionică locuitorilor din Piatra Neamț!

2 Commentarii

  • Sa te opresti in XXXXX hot ordinar !

  • nu mai postati comentariile unor dezaxati ca cel de mai sus fiindca o sa cadeti in penibil ca robert ziar piatraneamt!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *