ISSN 2457 - 3973

Uite unde sărbătorește majoritatea PSD-ALDE-PMP victoria din Consiliul Județean!

Ca în orice competiție, fie ea și politică, există învingători și învinși. Așa a fost și la Consiliul Județean Neamț unde, luni, majoritatea PSD-ALDE-PMP a câștigat conducerea județului prin președintele Ionel Arsene și vicepreședinții Ion Asaftei și Laurențiu Dulamă.

Învinștii – consilierii PNL – au plecat din timpul ședinței, nemulțumiți de modul cum se desfășoară votul. Mai exact, de cum se votează secret, în cabină, dar majoritarii împăturesc buletinele de vot la vedere, lăsând să se vadă cu cine au votat.

După terminarea ședinței de CJ, învinșii, retrași la partid, au organizat o conferință de presă în care au acuzat cele spuse mai spus.

Învingătorii – cei din PSD, ALDE și PMP – au plecat într-un loc retras să soarbă din cupa victoriei. Acest loc în care vinul a fost pus la rece iar grătarele au fost încinse încă dinainte de a veni invitații este în proprietatea vicepreședintelui CJ și co-președinte ALDE, Ion Asaftei.

Mai exact, locul în care petrec, la această oră, consilierii județeni și locali din majoritatea amintită, dar și oameni apropiați de noua conducere a CJ Neamț, este ”În luncă” la Hanul Răzeșilor.

Imediat după ședința de CJ, aleșii din majoritatea PSD-ALDE-PMP s-au urcat în mașini, fiecare unde a avut loc, și au plecat să se bucure pentru câteva ore de rezultatul alegerilor.

Nu este nimic anormal în a organiza o astfel de petrecere, mai ales după tensiunea ultimelor săptămâni de campanie electorală și de negocieri privind realizarea unor majorități.

 

Articolul anterior

Mesajul Emiliei Arcan la finalul mandatului de președinte al CJ Neamț

Articolul următor

9 tineri nemţeni au pus bazele unei strategii pentru anul şcolar 2016-2017

3 Commentarii

  • La stufăriș,au venit să-i mănânce țânțari voievodului Asaftei mai slab consiliul ca acesta nu a fost în ultimii ani! Veți vedea prosperitatea firmelor domnului Dulama si Asaftei ,dar trebuie să le uram succes si sa ne facem datorita de ,,cetățeni,,!

  • Ar fi fost mai bine la Paharnicu’ sau la bufetul garii (daca mai e) ?

  • Lasa, bine ca l-a luat PNL pe Marcoci si am scapat de el !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.