ISSN 2457 - 3973

Un băcăuan care a făcut scandal în Neamț a fost „săltat” de polițiști

Duminică, 14 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 13 iulie a.c., în timp ce acesta se afla pe terasa unui local din Bahna, în momentul în care a fost rugat să părăsească incinta societății, tânărul ar fi adresat amenințări cu acte de violență atât administratorului barului cât și fiului acestuia de 27 de ani. Pe fondul conflictului izbucnit, cei doi tineri s-ar fi lovit reciproc. Totodată, tânărul de 21 de ani ar fi aruncat cu pietre în autoturismul celuilalt, staționat în apropierea localului, provocându-i pagube materiale.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Percheziții la 2 tâlhari periculoși din Neamț

Articolul următor

Șoferi inconștienți, prinși băuți la volan de polițiștii din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular