ISSN 2457 - 3973

Un “bărbat” beat din Urecheni şi-a bătut concubina şi pe cei doi copii ai acesteia

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni, au fost sesizaţi de către o tânără de 23 de ani din localitatea Dragomireşti, care locuia fără forme legale în localitatea Urecheni, cu privire la faptul că la data de 07 iunie, concubinul acesteia ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan,  bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra soției cât și asupra celor doi copii minori.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tărgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (PNL Neamţ): În 6 luni trebuie să finalizăm planul de modernizare a judeţului Neamț cu fonduri europene

Articolul următor

Premieră intergalactică la Teatrul Tineretului Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *