ISSN 2457 - 3973

Un bărbat beat și-a stropit fiul cu bezină și a amenințat că îi dă foc! Apoi a incendiat locuința din Tupilați!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați, sâmbătă, de o tânără de 29 de ani, din Tupilați, cu privire la un incendiu în desfășurare la locuința unui bărbat de 44 de ani, din localitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri cu fiul său, de 19 ani, bărbatul de 44 de ani ar fi stropit cu o substanță inflamabilă atât bunurile din locuință, pe care ulterior le-ar fi aprins, cât și bunurile din bucătărie care s-au aprins de la sursa de foc deschis a aragazului aflat în funcțiune. De asemenea, bărbatul l-ar fi stropit și pe fiul său cu aceeași substanță inflamabilă.

În urma incendiului acoperișul locuinței a ars în totalitate iar din interior aproximativ 70% din bunuri, fără ca focul să se extindă la proprietățile învecinate și fără a pune în pericol alte bunuri sau persoane.

Tânărul a suferit leziuni ce nu au necesitat îngrijiri medicale, acesta refuzând să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și violență în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

Articolul anterior

Un tânăr din Ștefan cel Mare a comis un accident cu mașina pe care o furase! Autoturismul a luat foc!

Articolul următor

Spitalul modular COVID, o altă farsă a CJ Neamț pe banii nemțenilor! Trei milioane de euro, dați în van! (foto-documente)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular