ISSN 2457 - 3973

Un bărbat de 53 ani din Piatra-Neamț a făcut infarct în timp ce alerga pe stadion

Un bărbat de 53 ani din Piatra-Neamț a făcut infarct în timp ce alerga pe stadionul municipal.

Tragedia s-a produs joi seara, în jurul orei 19,00, atunci când mai mulți pietreni de diverse vârste s-au întâlnit ca să alerge.

După mai puțin de o tură pe pista din jurul terenului mare, bărbatul s-a prăbușit inconștient. În cele aproape 8 minute până la sosirea primului echipaj de ambulanță (apoi a venit și SMURD datorită gravității cazului), o persoană aflata pe stadion i-a făcut masaj cardiac și respirație artificială.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul este în stare gravă, inconștient, și este conectat la aparate pentru a fi ținut în viață.

Dacă starea acestuia va fi stabilizată, medicii sunt deciși să solicite elicopterul SMURD pentru transferul la clinică de specialitate.

Cazul petrecut aseară ar trebui să dea de gândit la toți cei care vor să facă sport și își forțează limitele. Asta pentru că bărbatul care a făcut infarct aseară frecventa dimineața o sală de sport iar seara făcea al doilea antrenament în aer liber. Dacă mai adăugăm și temperaturile caniculare din aceste zile, avertismentul e cu atât mai serios, indiferent de vârstă!

Articolul anterior

Ionel Arsene a ignorat ședința CEx a PSD convocată de Viorica Dăncilă?!

Articolul următor

A început pelerinajul la mormântul părintelui Justin de la Petru-Vodă! 6 ani fără Sfântul Neamțului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular