ISSN 2457 - 3973

Un bărbat din Piatra-Neamţ a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un bărbat în vârstă de 45 ani a murit în noaptea de joi spre vineri (2/3 decembrie 2021) după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Piatra-Neamţ.

Fratele victimei a povestit poliţiştilor că acesta ar fi încercat să intre în apartament prin balcon, coborând de pe acoperişul blocului.

„La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil, din Piatra Neamț, fiind decedat. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperișul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Articolul anterior

În Neamţ, 22.000 oameni – între care 1.200 copii – se luptă zilnic cu soarta şi prejudecăţile oamenilor

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare (PNL Neamț): ”Nu renunțăm la cota unică!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.