NewsAllert :

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Alegerea vicepreşedinţilor CJ Neamţ, contestată la Prefectură

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Un consilier PSD Piatra Neamț a demisionat din partid!

Radu Secuiu, consilier local al PSD Piatra Neamț și-a anunțat, sâmbătă dimineața, pe facebook, demisia din partid și implicit din Consiliul Local Piatra Neamț. El își motivează demisia făcând o analiză mai mult legată de susținerea pe care (nu) a avut-o din partea partidului.

Demisia (nu) este surprinzătoare în condițiile în care vine în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare.

Radu Secuiu a fost impus pe listă de un alt demisionar din PSD, Liviu Harbuz, cel care a și candidat la Primăria Piatra Neamț. Harbuz și-a motivat demisia, la vremea respectivă, mult mai nuanțat decât Radu Secuiu dar în aceeași termeni.

În locul lui Radu Secuiu ar urma să intre în Consiliul Local, Jănel Iosub, dacă va demisiona din calitatea de director interimar al societății Locativ Serv.

Iată și cum a motivat Radu Secuiu demisia din PSD:

”Buna dimineata. Uneori, constatam ca ceea ce se intampla in jurul nostru nu se potriveste cu ceea ce asteptam de la viata. Nu inseamna ca sunt o persoana inadaptabila sau obiectivele mele, personale si profesionale, depasesc logica sau starea de normalitate. Dimpotriva. Am candidat pentru calitatea de consilier local al municipiului Piatra Neamt convins fiind ca pot fi vocea tinerilor in randul celor care decid soarta urbei. A fost o decizie bazata pe energia si dorinta de a veni in intampinarea celor care isi doresc sa apartina unei comunitati care merita respectul lor, care-i respecta, care le poate oferi conditiile pentru a trai si a munci aici, fara sa se gandeasca la posibilitatea de a se muta in alt oras sau in strainatate. Constatand ca lucrurile nu merg in directia buna, am decis, cu aceeasi sinceritate si hotarare, sa renunt la calitatea de consilier local si membru al PSD, ramanand, poate mai hotarat, un luptator pentru drepturile tinerilor. Nu e o decizie usoara, nu ascunde frustrari, ci se bazeaza doar pe dorinta de a face ceva cu adevarat, ceva concret care sa corespunda asteptarilor celor care m-au votat. Iar pentru aceasta nu trebuie sa ma ascund in spatele unei functii sau unei echipe, care, din pacate, in acest moment, presupune lucruri peste care nu pot trece si care nu corespund felului meu de a fi. Consider ca e o stare de normalitate si de respect fata de cei care m-au trimis in forul de conducere al municipalitatii, sa renunt la aceasta calitate atunci cand nu reusesc sa-i reprezint asa cum inteleg eu ca trebuie s-o fac. Le multumesc celor care m-au sustinut si ii asigur ca proiectele mele viitoare, mari si ambitioase, sunt de natura sa schimbe lucrurile in bine. Am alaturi de mine o echipa de tineri care crede, care poate, care vrea sa schimbe lucrurile. Si vom demonstra acest lucru! Asa sa ne ajute Dumnezeu! PS. Nu vreau sa inchei fara sa-i multumesc dlui deputat Liviu Harbuz pentru incredere!”

Articolul anterior

Sâmbătă – președintele PNL, Alina Gorghiu, va fi alături de liberalii nemțeni la lansarea candidaților pentru Parlament!

Articolul următor

Marți va curge apă cu presiune redusă în tot cartierul Dărmănești din Piatra Neamț!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *