ISSN 2457 - 3973

Un copil de 7 ani din Piatra-Neamţ şi-a incendiat din joacă apartamentul

Un copil în vârstă de 7 ani, din Piatra-Neamţ, şi-a incendiat din joacă apartamentul situat într-un bloc de pe strada 1 Decembrie 1918, din Piatra-Neamţ.

Incendiul s-a produs joi (27 mai), în jurul orei 12,00.

La locul solicitării au intervenit pompierii Piatra-Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială de stingere cu hidroperforare și o ambulanță SMURD), voluntarii SVSU Piatra-Neamț și poliţişti.

„Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unui apartament situat la parterul unui bloc de locuințe P+4. Până la sosirea forțelor de intervenție, din interiorul apartamentului s-a autoevacuat un copil de șapte ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD pentru îngrijiri medicale deoarece prezenta intoxicație cu fum. După evaluarea și acordarea asistenței medicale, copilul a fost transportat la UPU Piatra-Neamț. Echipa Delgaz Grid a acționat pentru întreruperea alimentării cu energie electrică. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunurile materiale din interiorul unei camere și din holul apartamentului. Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru identificarea unor persoane care s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire în interiorul apartamentului nu se mai aflau alte persoane. De asemenea s-a acționat cu ajutorul ventilatorului pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării. O mamă cu doi copii au fost evacuatți de pompieri dintr-un apartament situat la primul etaj, deoarece apartamentul era inundat cu fum. Femeia de 27 de ani a fost evaluată de echipajul SMURD, ulterior fiind preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la UPU Piatra-Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe mai multe străzi din oraşul Târgu-Neamţ

Articolul următor

Salubritas organizează pe 6 iulie, în Ştrandul Piatra-Neamţ, o nouă ediţie a Târgului de adopţie a câinilor fără stăpâni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular