ISSN 2457 - 3973

Salubritas organizează pe 6 iulie, în Ştrandul Piatra-Neamţ, o nouă ediţie a Târgului de adopţie a câinilor fără stăpâni

Vă invităm în data de 06.07.2024, între orele 10:00-14:00, în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț, unde Salubritas S.A organizează o nouă ediție a Târgului de adopții de câini fără stăpân din adăpostul public Piatra-Neamţ.

Toți cățeii sunt microcipați, sterilizați, vaccinați și deparazitați și au nevoie de o familie.

Adopția este gratuită.

Veți putea interacționa cu blănoșii, de asemenea, puteți afla informații despre adăpostul din Piatra-Neamț, despre procedura de adopție și alte lucruri utile pentru posesorii de animale sau pentru cei care intenționează să adopte.

Vino și tu pe 07.07.2024 în Ștrandul Tineretului Piatra-Neamț și „Adoptă un prieten”!

Partenerii evenimentului sunt Primăria Piatra-Neamț, Biroul pentru Protectia Animalelor I.P.J Neamt, Asociatia “CLAUDIA ÎNCĂ O ȘANSĂ”, Tudor Doc-Vet S.R.L.

Salubritas S.A administrează adăpostul de câini al Municipiului Piatra-Neamț, situat în Piatra-Neamț, pe str. Gheorghe Doja, nr. 58 , autorizat sanitar veterinar.

Programul de vizitare la adăpost este: Luni-Vineri 10:00-15:00; Sâmbăta, duminica și în sărbători legale 9:00-12:00; Tel:0755.106.865

Articolul anterior

Un copil de 7 ani din Piatra-Neamţ şi-a incendiat din joacă apartamentul

Articolul următor

Salubritas va realiza dezinsecţia şi deratizarea în Piatra-Neamţ, începând cu 3 iulie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular