ISSN 2457 - 3973

Un minor de 17 ani, din Târgu Neamţ, s-a urcat beat la volan a provocat un accident şi a fugit

Un minor în vârstă de 17 ani, din oraşul Târgu Neamţ, s-a urcat beat la volan a provocat duminică un accident după care a fugit.

„Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un șoferul unui autoturism se deplasa pe strada Vaduri, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un șanț betonat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor. În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea și depistarea în localitatea Bălțătești, a conducătorului auto în cauză, un minor de 17 de ani, din Târgu-Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredințat autoturismul minorului pentru a-l conduce”, a mai precizat subcomisarul Ramona Ciofu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Articolul anterior

Mesajul primarului oraşului Roznov, Vasile Pavăl, cu ocazia Crăciunului

Articolul următor

Pârtiile de schi şi sanie din Durău au fost deschise oficial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *