ISSN 2457 - 3973

Un moş beat şi fără permis a comis un accident la Agapia

În loc să stea liniştit şi să îşi crească nepoţii, un moş de 67 de ani din Agapia ar putea să îşi petreacă bătrâneţea după gratii.
Miercuri, în jurul orei 13.00, acesta s-a urcat beat la volanul unei autoutilitare şi a început să gonească pe drumul naţional deşi nu avea permis de conducere. Inevitabilul s-a produs iar bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat în 2 maşini.
”Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat faptul că, un bărbat de 67 de ani din Agapia a condus o autoutilitară marca Fiat pe DN 15 F spre intersecția Săcălușești, a pierdut controlul autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar într-o parcare. După impact, bărbatul de 67 de ani și-a continuat deplasarea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către o femeie de 45 de ani din orașul Târgu Neamț.

În urma evenimentului rutier soldat doar cu pagube materiale, conducătorul auto
a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv (până în 0,40 mg/l alcool
pur în aerul expirat), iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că
acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a se stabili dacă bărbatul
se face vinovat și de săvârșirea infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului, în urma stabilirii alcoolemiei.

Articolul anterior

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vin în Neamţ să salveze aparenţele

Articolul următor

FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!

2 Commentarii

  • Nici vorba sa spun ca nu e de condamnat actiunea si persoana, dar intreb, tatal dvs cati ani are? Il alintati cu „”Mosule”” cumva? Credeti ca nu era citit articolul daca scriati „”o persoana de 67 ani, un barbat de 67 ani?”” La ce varsta devenim mosi si babe? imediat dupa iesirea a pensie? dupa greutate/culoarea ochilor?

    • Cu tot respectul: un domn/o doamnă vor rămâne domn/doamnă toată viața! Aveți dreptate: un neisprăvit care face ce a făcut individul de mai sus nu merită apelativul de moș! E un nemernic, putea să omoare oameni! Și încă ceva: moș este o formulă de politețe folosită în mediul rural de la vârste de peste 60 de ani. Este adevărat că există și peiorativul și recunosc că asta a și fost intenția mea strict în ceea ce îl privește pe individ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular