ISSN 2457 - 3973

FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!

Angelo Massone, acționarul principal de la Ceahlăul Piatra Neamț, a fost suspendat pentru 10 luni din orice activitate legată de fotbal și a primit o penalizare de 30.000 lei, pentru declarațiile sale jignitoare și calomnioase la adresa arbitrilor, conform art.52, al.2 și 4, lit. b din Regulamentul Disciplinar.

Situaţia vine ca o bomboană peste coliva clubului de fotball înglodat în datorii de peste 1,7 milioane de euro către toată lumea: fotbalişti, angajaţi, apă, gaze, energie electrică furnizori de servicii, etc.

Colac peste pupăză, nimeni nu ştie acum în ce ligă se va înscrie echipa adusă în faliment, după un model patentat în Scoţia, de italianul Angelo Massone.

Articolul anterior

Un moş beat şi fără permis a comis un accident la Agapia

Articolul următor

Județul Neamț în sărbătoare! După Zilele municipiului Piatra-Neamț urmează MedievArtFest

Un comentariu

  • Ieri a avut loc adunarea generala a actionarilor de la FC. Ceahlaul. Convocarea a fost facuta de administratorul judiciar, stabilit prin lege, si a avut ca obiectiv desemnarea unui ADMINISTRATOR SPECIAL, din partea actionarilor, evident actionari au decis cu doua voturi la unu ca domnul Massone sa fie administratorul special in relatiile cu administratorul judiciar. Singurul vot negativ a fost al meu. Nu am fost de acord cu numirea domnului Massone, pentru ca nu a demostrat cu nimic ce a facut pentru Clubul de fotbal Ceahlaul. Astazi la ora 10 este organizata o conferinta de presa la hotel Central, de catre domnul Massone.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *