ISSN 2457 - 3973

Un nemţean care încerca să stingă un incendiu din gospodărie a fost ars la faţă şi mâini

Un nemţean în vârstă de 43 ani care încerca să stingă un incendiu din gospodărie a fost ars la faţă şi mâini.

Nenorocirea s-a produs în localitatea Siliştea – comuna Români, marţi în jurul orei 10.40.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui adăpost pentru animale și la un garaj.

Până la sosirea forțelor de intervenție, flăcările s-au extins la două locuințe (lipite de anexele gospodărești) manifestându-se la acoperișul și în interiorul acestora.

Din cauza vântului puternic, exista posibilitatea propagării incendiului și la alte case aflate în imediata apropiere.

„Au ars acoperișurile celor două locuințe pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunuri materiale din interiorul celor două locuințe (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile,  documente etc), adăpostul pentru animale, garajul, un buldoexcavator, 2 drujbe, plante furajere (aproximativ 7 t), cereale (aproximativ 2 t porumb și 4 t grâu), coceni (1 t) și alte bunuri depozitate în garaj. Proprietarul gospodăriei, un bărbat de aproximativ 43 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor. Aceasta a primit primul ajutor de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului,  ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Intervenția a durat aproximativ 5 ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentele de pompieri Roman și Piatra Neamț și de la SVSU Buhuși, Români și Costișa.

Articolul anterior

Accident cu 4 victime pe DN 12C la Bicazu Ardelean

Articolul următor

COVID înroşeşte tot mai tare Neamţul! Iată situaţia miercuri – 19.01.2022.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.